>
LETERSISHQIP
Aferdita Beqiri

Kenga E Terrorit Digital

Ndarja nga terrori

Teksa u ndava nga terrori
juve u tregoj
storjen time si kaloi...

U pata ndare nga nje terror tjeter
dhe e pata harruar
apet se apet hakmarrja
nuk ishte mbaruar

Me paten bere vendbanimin
vend tmerri, masakrash digitale
shou i nje kiqi ne perzeirje
qe vetem dreqi dhe i menquri i bije ne fije.

Rastin edhe tek policia
si ne Gjermani e poashtu ne Kosove
te lajmerosh edhe ti nese te gjene
ai terror qe edhe prej satelitit vjen.

Ne shkollen e erotikes falas
poashtu pa gjrume lenese
"mesuesja" qe ne krevat futej pa leje
tendonte edhe te me shfrytezonte.

Ne "kerkim te gjetjes se te vertetes"
duke e shkelur te drejten e privatesise
terroristat digitale
edhe sot fungojne, lajmeroi edhe ti.

Kinse duke e lozur nje loje
te palajmeruar fare
me filmat e animuar horrorash
apo edhe erotike ata vulosin nje kiq.

Jam e lumtur edhe thirrjeve te tyre
te shkoja ne suicid te u kem mbijetuar
ju lus te bashkepunojme
ata terrorista per te i zbuluar.

U dergoj te fala shume
une si nje deshmitare se terrori egziston
apo gjennicidi i vertete me facet poashtu digitale
me lojerat e ndaluara fare.

Porse ty nese te vizitojne
i kerceno me polici
ose edhe me sftvera e incizime
vetem keshtu deri diku i ndalojme
dhe terrorin e mbisundojme.

DËRGOI: