>
LETERSISHQIP

Hipokritët

Hipokritët s'i kam dashur hiç
Herë bëhen sorra e herë pëllumba
Ashtu si servilit kur i jep një çekiç
Dhe njerzit i duken gozhdë edhe thumba.

Mirpo bota është portokalle
Gozhdët edhe thumbat kthehen në çekiç
Ata që me ujqërit dikur hidhin valle
Fryn një erë e lehtë dhe i çon në hiç.