>
LETERSISHQIP
Poet Anonim

Dhimbje Shpirti

Le te fle strukur
LE te vdes
TE mos i jetoj ditet
Te mos zgjohem cdo mengjes
Te qendroj ne dritare dhe te veshtroj
Qiellin tek qan dhe loti te pikoj
Te duroj cdo dhimbje por te mos bertas
Ti le pas ditet me mall e me gaz
Te luftoj me zemren qe rrjedh vetem gjak
Ta marr shpirtin ne dore ta rrah ta godas,
Ti lutem te gerryhet, te vdes pak nga pak
E te me mesoj se si te jetoj prap