>
LETERSISHQIP

Jetimi Ngelet Jetim

Dy pika loti, me rrodhen nga syte
Mbi letren qe po shkruaj nene
Thelle me tronditen, ne shpirte
Shpejte nga letra u thane.

Mbi fjalen, ku qe shkruar "Te dua" Nena ime
Pikat e lotit tim
U treten me ngjyren e shkruar
Nga loti i syrit jetim.

Pra me ngjyre dhe me lot
Ti shkruajta ty, keto fjale
Ste kam prane ste shoh dot
E te kujtoj me shume mall.

Nena ime u bene kohe, qe je larguar
E ne zemer vazhdoj te te mbaj akoma se te dua shum
Ndoshta, edhe te kam lenduar shume
Por te lutem besome nene se s'kam faj une.

Kur letren ti ta lexosh
Lexoje nene ne vetmi
Dhe lotet qe do te derdhesh
Mos te ti shohe njeri!!!...

DËRGOI: