>
LETERSISHQIP

Shoqja Ime E Ngusht

Kam nje shoqe shume te bukur
dhe gjithmon qendron e lumtur,
per te qeshur me ben gjithmon
se keshtu eshte shoqeria jon.

Pa SUELEN nuk shtyhet dita
pa njera-tjetren sna ecen rrita,
ne shkoll nje dit kur ajo mungon
rri si e hutuar e mendja me fluturon.

si moter e kam
si moter e konsideroj
jeten time pa te
kurr s'mund ta imagjinoj

Dua ti kerkoj falje
nese nga ana ime ka ndier ndonjeher zhgenjim
te lutem me fal lela
thjesht s'ka qen qellimi im

Kur dua keshilla
gjithmon me keshillon
edhe pa fjal
ajo gjithmon me kupton
dhe kur jam e merzitur
ajo me lumturon
dua ti them
faleminderit qe EKZISTON