>
LETERSISHQIP
Herolinda Salihu

Kukulla Ime

Kam nje kukull bukuroshe
Syte lara-lara quhet Laroshe
Emri saj për mua ka vlerë
E dua dhe e përqafoj si përhere.

Sa here qe kthehem nga shkolla
mesimet ia rrefej ne vesh
ajo kuptoi s'kuptoi vetem e di
se dy dhe tre bejne pese

Une po loz me te dhe po
kenaqempor, ajo don te
luaj me shume, une kur s, kam
kohe s, hidherohet fare.