>
LETERSISHQIP
Qani Seferaj

Te Drejtat E Njeriut

Te drejtat e njeriut
Mbrohen me kushtetute
I pasuri te varferit
Cdo dite po ia fut

Borgjezi puntorin
Shtrember e shikon
E mashtron e genjen
Si paguan siguracion

Gjyqtari ne gjyq
Ne sy te shikon
Po i dhe para
Nga burgu te shpeton

Avokati mbrojtes
Gjyq te sygjeron
Cekun ta rremben
Ne kalandra te con

Ka edhe te tjera
Po me kaq mjafton
Dosjet jane bere male
Ne gjykate ne kastacion

Te drejtat e njeriut
Kushtetuta i mbron
Te pasurit i fut krahun
Te varferit i shkelmon

DËRGOI: