>
LETERSISHQIP

Balle Per Balle

Une dal ne rruge
me tufa mimozash ne duar
ti me shkopinj dhe me plumba
ti me qen
une me pellumba.

Une kam fytyre
ti skafander
ti dhembet
une fjalen.
Une kerkoj nje grusht jete,
ti me kerkon edhe vdekjen.

Te dy
sy nder sy
sy nder sy
te dy.

Pellumbat e mi plugojne hapesirat;
iken qente prej teje
muaren malet perpjete.

As qente nuk te duan.

Nuk te duan as qente.

Te dy
sy nder sy
sy nder sy
te dy.