>
LETERSISHQIP

Do Vine Dite Dhe Per Mua

Dhe kjo dite shkoi
sikur ditet tjera,
zymtit dimerore
i trashegon dhe pranvera.

Mes nesh gardh i nderthurur,
poret mbushur me tradheti.
nuk eshte jeta me nje te puthur
puthja tretet humbet ne asgjesi.

Jeta ime mori nje mori kthesash
si hena e plote e shendrruar draper
iku lumturia iku bashke me te martesa
e perbiu trup njeri e piton gjarper.

Do vine dite me diell
edhe ne stine te ftohta,
se ngrohtesia vjen edhe atehere
mes acarit stuf me vale te ngrohta.

DËRGOI: