>
LETERSISHQIP

8 Marsi

Cila lule ka emrin tënd,
Dhe është për ty moj nënë
Ska emër nuk gjindet
Askush se ka thënë
E vetmja lule që ska gjemba
…Je ti Ooo nënë…
Cila lule të gëzon
Moj nënë,
Ska emër nuk gjindet
Se kanë thënë.
E di nënë e di at emër at lule
Ti ma mësove
Shqip me e thënë
…Të dua nënë të dua
Ajo lule je ti Ooo nënë.

DËRGOI: