>
LETERSISHQIP

E Papritur

Ti erdhe ne Jeten time ` kur Jeten me nuk e doja `
` me soLLe dashuri ` kur ne te me nuk besoa `
` me bere te Lumttur ` ne momentet e trishtimit
` kur rrugen e kisha humbur ` ne kthettrat e deshperimitt `
` ma Largove dhimbjen ` me buzqeshJett e tua `
` e sherove zemren time me mesove te te dua `
` ti erdhe si nje engjell ` ate here kur nuk te prisja `
` me rikttheve jeten ` ate herr kur doja te vdisja `
` i dhe kupttim gjithqkaje ` kur nuk kishte kuptim `
` tani Je jetta ` frymarrja e shpirtit tim