>
LETERSISHQIP
Azem Shkreli

Lirikë

Gjithçka ishte si gjithmonë
Dhe i kishte hije

Fjala fjalës, lumi lumit, lia lisë

Dikush deshi ta kthente ndryshe
Çmendurinë e bukur të gjërave

I ra tëja lirikës, u thamë
1994