>
LETERSISHQIP
Benjamin Krasniqi

Ma Mbaj Dorën

Më mbaj për dore dhe mos më lësho
Më mbaj dorën dhe askund mos shko
Më mbaj dorën kurrë pa e larguar
Më mbaj fort duke me shtrenguar
Nëse më lëshon, vërtet do të lëndohem
Nëse ti shkon edhe unë do të largohem
Nëse jemi bashkë duhet të jemi një
Unë të dua shumë po ti a më donë?
Nëse ti me donë dorën ma shtrëngon
Kurrë nuk e lëshon bash për askënd.
30. IX .2015