>
LETERSISHQIP

Leter

I dashur mik,
Kur vjershat e mia lexon varg per varg,
Ti thua se une ne vater kam lumturi?
Vertet, vella, ashtu te duket nga larg,
Ndersa aspak nuk e di!
I dashur mik,
Cdo nate te shtrihesh net e njejtin krevat,
Te ngrihesh nga I njejti shtrat cdo mengjes,
Dyzet vjet te njejtin varr e te njejtin fat
Dhe i lumtur te jesh?