>
LETERSISHQIP

Botës Së Dobët

Botes se dobet
Me egon e nje shtinjaku
I avitem ne realitetin
e akullt

I flas ne veshtrime te
zgjatura
Si per ta kuptuar
E degjoj me eksin e
te panjohures

Ajo me vjen sa nje koker
arre
Bote e stisura bote
Ç.te bej me veten dhe ty