>
LETERSISHQIP

Mendimet

Mendimet qajne
E qeshur
Sa here shtyhen
Nga ere
Ata te vrasin
Pa dashur
Ata te shohin
E s.reshtin
Mrs flakes e erresire
Te shqyejne
Mes drites se dyshimte
Te verbojne
Te duan dhe i do
Mendime
Harrohesh ne to
Mbremjeve dhe agimeve