>
LETERSISHQIP

Sa Te Jem E Te Jesh Gjalle

Asaj nenes sime qe me rriti
Me fjale
Qe me fshiu lotte
E per te cilen ze mall
Gruas me te forte
Qe kam njohur une
Mesueses me te mire
E shume e me shume
Ne vatren e ngrohte
Me buzeqeshjen ne sy
Baahke me tim ate
Na mbuluat plot, plot
Daahuri
Ne sofren e thjeshte
Me pak gjera shtruar
Mesova njesoj, nene
Dhe une te dua
Asaj gruas se rralle
Qe me ngopi me fjale
Nena.fjala me e bukur
Sa te jem e te jesh gjalle