>
LETERSISHQIP
Natasha Limaj

Si Çdo Grua

Jo...se, s’dua të punoj
Asnjeri, s’më tha, dembele..
Dark’e mëngjes pinc’në këmbë
Lodhur, sikur hap themele...
Llaç e tulla të kem pranë
Me shtëpi e bëj dynjanë..
Pse të gjitha prer’për mua?..
Apo dhe unë, si çdo grua!