>
LETERSISHQIP
Natasha Limaj

Kozmosit Do Të Buçasi

Kukull’e mamit, zan’e mamit,
Sa lind e perëndon dita…
Bilbiloj si atë ditë, kur erdhe në jetë, moj Linda…
Babi vrenjtur, s’është e vogël, që me ledha e mbulove, !...
Dehadehur, oh t’u bëfsha …Një Prillin, ç’ma shenjtërove!...
Tradicional thash urimin, nga “ distanca“ kufizuar
Zemërmami, dhe, pse larg goja më ka ligjëruar...
Thërrime të bëhet bota, shpirti flakadan nga malli
Kozmosit do të buçasi dhe 100-d, Linda e Mamit!...
Dhe 100-, Linda e Mamit!...

Disa fjalë shpirti, si çdo nënë që uron vajzën për ditëlindje
Edhe unë uroj Lindën, e cila sivjet ka edhe Amlushin, por për mua është Linda e vogël si Amla!.
1 / 04 / 2022