>
LETERSISHQIP

Lepuri Dhe Breshka

Lepuri dhe Breshka
Ishin nga nje fshat
Kur shkonin per qytet
Benin rruge te gjate

Breshka i thot lepurit
Iku koha jote
Iken ato vite
Kur me tallje zotrote

Un bleva ferrarin
Fluturoj si era
Ti mbete nder shkurre
Nder strofka, nder ferra

DËRGOI: