>
LETERSISHQIP

Urime

Per diten e 8 Marsit
Kam njemije urime
Per nenat shqiptare
Dhe per gruan time

Ato jane ninulla
Jane ligjerime
Ato jane legjenda
Jane perjetime

Jane misionare
Jane rrezatime
Jane vizionare
Ne kete bote sublime

Jane perballimi
Krenaria vete
Jane medalje e arte
Mimoza lulesh buqet

Per nenat shqiptare
Urimet vershojne lume
Ato jane pasyra
Ne jete e ne pune

DËRGOI: