>
LETERSISHQIP

Me Fal Trendafil

Qpo te buzqeshin petalet
Trendafil bukurosh,
Si re te buta mbi male
Petalet qe me shohin prore
Me ngjyren roze
Si nper qepallat qumeshtore

Me fal o mik per ngrysjen
Time dhe dritherime...
Une do te tshoh dhe veren tjeter
Po kurr me syte e nenes sime.

DËRGOI: