>
LETERSISHQIP

Ti Nje Kokerr Une Nje Kokerr

mos me quaj plak
sepse skam deshire aspak
qe te behem plak zemerak
e te trrah me dajak
me mire me quaj plakush
keshtu rimohet me rrush
e rrushin e do gjithkush
e trillojme nje kalavesh
qe i thone edhe vile
e mirremi vesh
dhe e ndajme pa hile
ti nje kokerr
une nje kokerr
ti nje kokerr
une nje kokerr
mos u nxito, kalaveshi eshte i madh
ti nje kokerr
une nje kokerr
ti nje kokerr
une nje kokerr
deri te kokrra e fundit
ti me sheh me lakmi drejt ne sy
une e marr e ta jap ty
prandaj me mire me quaj plakush
se sa plak
me mire te hash rrush
se sa dajak