>
LETERSISHQIP
Valentina Llapri

Dielli

Perëndimet janë të mahnitshme kudo.
Dielli është i njëjtë dhe fuqia e tij magjike nuk ndryshon kurrë!.
Gjithmonë më kanë pëlqyer perëndimet
dhe jo vetëm për faktin se futesh në një botë qetësie
por gati gati harroesh në mbrekullinë e pashpjegueshme
të paimagjinueshme që sjell veç kënaqsi.
Përrballë perëndimit gjej një lloj harmonie shpirti
shumë të madhe.
Ndaj i kam dashur dhe i dua kaq shumë perëndimet.

DËRGOI: