>
LETERSISHQIP

Ishe Dhe Je Ylli Im

Te te zinja ty,
te te prekja me dore
ish e veshtire,
se ishe nje yll.

Nga larg me ndriqoje
te dallonja,
largesine e pata burgosur.

Yll mbi njeqind yje
vetem ti, beje magji,
te shihja me dylbi.

Rete u shperngulen,
nga dhembshuria per mu
te hapen rrugen.

E ti, si neper klesider
rreshqite,
m ra, ne krahet e mi.

DËRGOI: