>
LETERSISHQIP

Me Prit

Me prit,
edhe kur shputat t'me jene care,
si toke e Saharase, pa uje,
une barkas do te eci,
e tek ti, do te mberrij.
Zerin e qyqes, ti mos e degjo,
behu e shurdher, te lutem,
me premto.
Dhe, nga larg anijet ne port,
mos humb kohe duke pritur,
sepse, une nuk do te jem aty.
Me premto se do me preseh,
vetem kaq.
Rruga ime nuk eshte as ajrore
e, as ujore.
Mos mundsha te vij kembe,
rruga ime do te jet barkore.
Por ti, me premto,
me prit, me thuaj se me do.

DËRGOI: