>
LETERSISHQIP

Ndjenat Per Ty

Ne shpirt ngjeshur,
nuk shihen,
jane pa hile, si loti
ndjenjat, per ty dridhen.

Tek te shikoj
me zbardhohen dhe me shume
ndjenjat,
nga pulsi qe i jep zemra.

Te ndjej, jo une
por ndjenjat,
kah me mbulon me shami
floket, qe m'i tund era.

DËRGOI: