>
LETERSISHQIP

Nje Gote Me Vere

Kamarier, me sill nje gote vere
tavolinen ma shtro me lule,
goten do ta pi, do ta shtjerr
lulet le t'me dehin ere.

Kamarier, sonte te bej derman
eshte hera e pare dhe e fundit
dhe t'kerkoj t'ma besh hallall.

Lutjet mi degjo me vemendje,
porosi po te jap,
t'ja dergosh keto lule te dashures time
postier ke me u ba, ja merre nje leter e laps.

Thuaji qe sonte per te po pi,
dashurine time me lulet n'vazo le t'i vendos,
letren kur ta marre me lulet bashke aty
nuk do shkruaj shume, veq veren sonte per ty po e sos.

Kamarier, ma s'do me shohesh kurre
as vera qe po pi, le t'me pij gjer ne fund,
vera do ik e dimri do te vij,
por veren qe sonte po pi, ma s'do ta shijoj kurre.

DËRGOI: