>
LETERSISHQIP

28 Nentori

Sa luftuan kta trima
Sa gjak u derdh
Sa femije u vran
Sa femije mbeten pa babë e nan

Ne fund me 28 netor 1912
Ismajl qemaili
Me flamurin me shqiponjen 2 krere
na jep emrin me te bukur
jem shqiptar me bes e nder

Kete flamur kuq e zi
U desh ta ngritnim per liri
Dhe ja me 28 gjaku i derdhur
Do te kujtohet
Por, , kur nuk do harrohet !!!!