>
LETERSISHQIP

Tradhti Pas Tradhtie

Në jetë, tradhti pas tradhtie, rrëzim pas rrëzimi, mposhtje pas mposhtjeje,
mërzitur dhe hidhëruar, lodhur dhe dërrmuar, ndër kurrizë e ndër rrugica, vetëm ec e bërë pisllëk,
njerëzit janë me maska, të rrëzojnë dhe bëjnë komplote, vetëm të nxijnë dhe të shkatërrojnë,
ti veç tradhtohesh dalëngadalë, ndjen flamuj tek valëvitet, janë të pabesisë, të ngulen thikat në shpinë, në tradhti pas tradhtie.