>
LETERSISHQIP
Ermira Tafciu

Asnjehere

Asnjehere se kisha vene re
si gjerat e vogla verdalliseshin
rreth meje
Asnjehere s.isha dukur
ne merrakosje, a kujdun tjeter
Per fjale te nenqeshura e buze
te kafshuara
Asnjehere, po asnjehere
sqeshe ndikuar nga fasade
e se jashtmi
Por gjithsesi ashtu pa e vene re,
me kishin ngrysur ditet e zbehur gjykimin
AQ sa pasqyrimi im i turbullt ndihej kudo
Asnjehere, po asnjehere
s, isha dyzuar mes diellit qe perendonte
dhe atij qe po lindte
asnjehere, po asnjehere s, kisha dyshuar
se fjale e dashurise mes stuhise se jetes
do te qeshe e vuaj
Asnjehere.po asnjehere
S, DO NDIKOJA KEQ
S, behem dot engjell
e djall aq me keq