>
LETERSISHQIP

Trendafilat

TRENDAFILAT E MIRESISE SE REME
MERMERISIN RREGULLAT E TYNE
MES GJEMBASH TE gjakosin
dhe fjalen e symbojne
trendafilat e bukurise se shtrembert
hakerrehen
me te drejten diten me diell
e zembaqet e mocalta
ngren kryet e tenjosin
me ereb e tyre kudo
gjelberimit duket se po i vjen fundi
e te drejten e gjen te gjakosun
ne mendjen e varfer e te palexuar
trendafilat e bukurise se perjetshme
mbushin me pikepyetje driten e cdo jete