>
LETERSISHQIP

Katapult

Katapult me te keqen
Sheh egon e sèmurè
E tè pasurit atè qe s.te
Perket
E deshires per te arire
Ate qe se arrin dot
Skrupullin e ftyres se
Trathtuar para genjeshtres
Qe te vret
Ankthin e asaj qe se beson
E sdo ta besosh
Katapult ngrysesh, e barkazi zvaritesh ne vorbulla pabesish
Qe nuk e di, pse ste bejne
Pershtypje?
Ndoshta pse e di, qe diell
dhe pse mes reve, ai prap
Lind