>
LETERSISHQIP

Krakellitjet E Sorave

krakellitjet e sorrave
perligjib e thtejbe krahet e hetes
Te veshura me fallcitetin
e mendjes se ndryshkur
sundojne e perdhosin
krakellitjet e sorave
dashakeqese per madheshti
e drejtesi mes menxyres se
kurdisur
Melodine e frikshme te nje
zalkamahie luajne
Ne kra krate e tyre e silueten e zise muzgun e nje pabesie shperndajne
krakellitjet e sorrave
qe zgerdheshen ne te tyren
mjegull qe dhe kur te qeshin te vrasin me kra _ krane