>
LETERSISHQIP

Merzitu Dhe Ti

Habitem mes absurdit
Se gjese se peshtire
Merzitem mes marezise
Se degjuar perditè

Drithijet e vleres
Anatemohen pa te keq
Tribute e Mesjetes
Modernizojne realitet

Shkoqur e pafytyra
Kryeson nder ne
Zor se e gjen veten
Ashtu sikunder je

Ne mekap te lyer
Fsheh ndoshta moshen
Ne vepra te perditesuara
Genjen per ca kohe boten


Merzitem mes zerave shurdhe
Qe belbezojne ne turme
E vajtojne se si degjojne

Merzitem me te rene
Qe tè vjetres do t'i ngjaje
Xhindosem me gjithkend
Qe dhe kur gezon, marroset e tallet
Me te gjitha pasenset
Merzitem
Merzitu dhe ti ti ti
Te mos jemi nje, por
Dy a tri...