>
LETERSISHQIP

Ndergjegjia

Kuptojme me ndergjegjen
Dite per dite
Mes rrokullima fjalesh
Deri te marrezite
Na flet nendheshem
Si nje Qenue e vogel
Mes ndjesish te ethshme
Katalizshem dhe boten
Luftojme me te keqen
Sa na ereson dhe syte
Ne gjumin e enderave
Dallgezon me ne
E ndoshta dhe na bind