>
LETERSISHQIP

Ne Te Akulltin Pesazh

Idealizohe ca pa e ditur
Aq sa menderisht e kuptojme

Por shpirterisht i besojme
Efekti mpires i ideales se endert
Na pershkon si kaltersi e akullt
E bukurise se ujevares
Ne peisazhin e hedhjes se guraleceve
Ne katarakt
Pendohemi dhe keekojme psene
Por se dime qe ajo
Lundron dyshueshem ne te akulltin
Peisazh