>
LETERSISHQIP

Perballe Njera Tjetres

Ne lemshin e madh te stergjatur
Te jetes
Jo te gjitha therimet te mblidhen
Rreth vetes
Ca ecin ngadale ca sduan vertet
Ca sduan te ecin ne rrugen e drejte

Ca te duan ca te mohojne
Ca nga thellesi e shpirtit
Sdi pse te mallkojne
Ne lemshin e madh te stergjatur
Te jetes e mira dhe e keqia
Perballe njera tjetres