>
LETERSISHQIP

Absurdi

Absurdi te mberthen ne agoni si vapa e korrikut
Para te fshikullohen hije te mohimit te
Botes se mbrabshte
Te asaj bote qe njeriun e mvesh me egoizmin e tej shemtueshem
Qe e zbraz dhe e hedh drejt gropave
fshikulluese te ashtequajtura ansurde
E qe andej merr krahe engelli te reme
Del dhimbshem mban fjalime perverse
Citime te rregullave morale se si duhet
Te jesh
Absurde.Absurdi ska fund
Rruhuni nga absurdi absorbues i shemtirave pa emer
Ata bredhin dhe jane gjithekund