>
LETERSISHQIP
Ermira Tafciu

Deri Te Ty Flutur

Do flas me yjet
Do flas gjere e gjate
Per driten e henes
Dhe erresiren ne fakt

Per diten e tere
Qe s.me lodhi kurre
Megjithese oh, thashe
Kur zija fill nje pune

Do kerkoj ne to
Engjejt e kesaj toke
Mes tyre do mundem
Te shuaj terrin shoqe

Terrin e nje nate
Te gdhire e pakuptim
Mes lotesh e ndjenjash
Deri ne agim

Do te flas pra me yjet
Do flas
S.i me perkedhel era
Ne te ngrohtin fllad
Si dimri i gjate do me
Telendise
Si arrome e jetes do me
Velenise

Do kerkoj ne yje
Gjithcka qe kam humbur
Qe nga rete e zeza
Deri te ty flutur