>
LETERSISHQIP
Ermira Tafciu

Shpirtin T'ia Ket Marre

Ne boten e dyshimit hidhen dhe perdridhen mendimet e nje te syrgjynosuri ne te pazakonten
Hije qe perplasen e puqen brenda
Cdo sekondi
Zemerimi per boten mbare e cakerdredh
Dhe e hedh ne paqartesi
Re ogurzeza te vakteve te helmuara
E ngerthejne
Ne plage plumbi i te cilave
Akoma s'ka dale
Si pet t'i kujtuar ate qe ka ndodhur
E do te ndodhe
E frika kalaqaf do ta zere
Derisa makthi trishtueshem
Shpirtin t'ia kete marre