>
LETERSISHQIP

Në Shtratin E Shpirtit

Sonte të pres në shtratin e jetës
Aty ku trokitjet i dëgjohen zemrës
Dhe zëri kur flet për dashurinë
Melodi e shpirtit përjetohet me shpirt
E kur zemra më flet në gjuhën tënde
Zëri ëmbëlsinë ma dhuron prej larg
Veç dashurisë asgjë nuk zgjat përjetë
Kur melodinë me shpirt e përjeton
Notat e zemrës si një melodi
Oksigjeni zemrës më jep dashuri
Me zërin e zemrës sa herë më vjen ti
Në shtratin e shpirtit e bëjmë poezinë