>
LETERSISHQIP

Laraska Dhe Bilbili

Laraska,
Si me duket mua
te shof shum te lir
Perse rrin ketu bilbil
e ben qerdhe te mirë

Bilbili..

Jam ketu me shekuj
e ketu jetoj
qerdhen me te bukur
ketu dot ndertoj

Laraska

Me vjen keq bilbil
po ti nuk po din
perse se mer te vexhlit
te ikesh ne perendim

Bilbili

S me len dheu te iku,
sepse ketu kam le
dot jetoj e veproj
ne timin Mëmédhe

Laraska

Koken e ke te fort
o ti lum bilbili
Une po rri ketej lart
e vetem pot keqyri

Bilbili.

Po tim moj larask
kah na paske ardhe
sod erdhe ketu
e na del perball.

Laraska

Eh more i mjer
i thonte ne mes veti
S dot rrish jo shum
sherrin ja ben veti

Bilbili

Ne menxhesin e asaj dit
nga qerdheja kur donte me dal
Ju versul Laraska
ku deshti me mare

Laraska

U mundu e shkreta
Bilbilin ta coptoj
Nga larte erdhi Shqiponja
Laraskene shkatrroj..