>
LETERSISHQIP

Muzg Ulqinak

Po bie nata ne Ulqin,
Dhe det i heshtur fle i qete.
Neonet nates i japin shkelqim,
Njerezit rrugeve u japin jete..

Mbi shkembin e ngurte, kalaja krenare,
Therret dallget e detit ta freskojne.
Ajo "Ikone" mijera vjecare,
Ku shekujt njeri-tjetrin harrojne!

Po bie nata ne Ulqin,
Nga minareja hoxha kendon.
Po bie nata nen shkelqim,
E ne vallzim ajo na fton...