>
LETERSISHQIP

Ne Largesi...

Ne largesi behesh e ndjeshme,
Dhe enderron nje perqafim.
Eshte situate e perhershme,
Kur largesia fal permallim...!

Ndjehesh aq bosh, e per cudi,
Shume kujtime s'te lene te qete!
Ti je e afert ne largesi,
Ne afersi e larget, sa nje jete..!