>
LETERSISHQIP

Puthje E Shkuar

Nje puthje e ngrohte na bashkoi,
Nje po e tille e ngrohte na la te ndare.
Ishte puthja, qe ndjesi te cuditshme zgjoi,
Ishte po ajo, qe e fundit bashke na ka pare!!

Jeta eshte nje loje vrastare,
Ekzekuton, pasi t'i fal, c'do ndjesi!
Vec puthja jeton krenare,
Ne c'do kujtim, a largesi...

Castet, ditet, javet behen vite,
Ne mplakemi dhe mbesim harruar.
Ne erresiren e harrimit, si rreze drite,
Shpesh ndizet puthje e shkuar..