>
LETERSISHQIP
Imer Raçi

Verë E Llastuar

Je llastuar sot,
Vapën nuk e ndale dot.
Pranverës I the ik,
Sa e llastuar që je
dhe ditën e ke më të gjatë në vit.
Diellin ti e llaston,
Lulet vyshken
Sepse ty e llastuar qefin ta bën.
Madje, hëna dhe yjet lozin për ty
Ti e llastuar rri fjetur
Si shikon me sy.
Kush s'të don ty?
Verë e Llastuar