>
LETERSISHQIP
Natasha Limaj

Zemërnëna

Gur’e mure bëni vesh dhe ju... pemë që flladëzoni,
Hëna me yje zjarruar nat’përnat’ më shoqëroni…
Në ma pafshi plasaritur, jo-joooo... mos vini merak,
Se, dhe nga gëzim i çmendur zemërnëna kullon gjak!...
25 / 8 / 2019