>
LETERSISHQIP
Serael

Për Ty

Ty! Ty të ofroj një poezi
Pasi gjë më të mirë për të të ofruar nuk kam
Nga gjithçka që kam të mijat
Anembanë.

Për ty që meriton shumë më mirë!
Por që tundohesh nga pak
Dhe unë që mundohem shumë të të jap
Por kjo është e kotë dhe unë e bëj prapë!

Për ty që dashuron pa u menduar
Dhe që mbështjell dëshirat e mia
E që i arratisesh një realiteti që dot nuk i shpëton
Pasi edhe pse ndonjëherë drejt meje vjen, guxon po aq shpejt të largohesh,
Prapë!
12 tetor 2020

DËRGOI: