>
LETERSISHQIP
Shaban Cakolli

E Imja Eshte Kjo Toke

Çka shohin sytë
Dhe shumë më përtej
Janë trojet e mia
Gjaku i diellit tim
Çka shohin sytë
Dhe shumë më përtej
Është qielli im
Është mhënë e atdheut.
Çka shohin sytë
Dhe shumë më përtej
Është fusha e rrafshët
Udha e dy Drinëve.